Wat fijn dat je ons gevonden hebt. Ben  je op zoek naar een geweldig vakantie beleving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn geen gewoon reisbureau, wij stellen het ons tot doel jou een onvergetelijke vakantie te laten  beleven in de Filippijnen door op zoek te gaan naar de juiste combinatie van jouw voorkeuren en de mooiste ervaringen van de Filipijnse cultuur. Wij willen je laten ervaren hoe het is om door de Filippijnen te eizen zoals de lokale bevolking dat doet, te slapen zoals de Filipijnse families dat doen. Een unieke reis.

Uiteraard staan jouw wensen voorop en zullen bepalend zijn voor de vorm van de reis.

Wat dacht je van zwemmen met Walvishaaien of de eilanden bezoeken waar expeditie  Robinson wordt opgenomen? Wandelen over de rijstvelden in een dorp waar geen gemotoriseerd verkeer is, van grot naar grot 80 meter onder de grond? Het land kent zoveel mogelijkheden.

Hey Joe.  Een zin die je na je reis nooit meer vergeet. Filipijnen willen graag laten zien dat ze Engels spreken en roepen dit lachend naar je.  Ervaar en geniet de Filipinse gastvrihied, de openheid van de mensen. Drink een shot "Emp Light" met de mannen op de straat. Ga met ons naar de markt en kook later zelf je Filipijnse gerechten met de gekochte ingrediënten.

Wil je meer ideeën opdoen, kijk dan even bij onze voorbeelden onder het kopje Jennah tours.

In de afgelopen vijf jaar hebben wij ook reizen georganiseerd voor mensen met autisme en andere mensen die iets meer aandacht nodig hebben. Voor meer informatie kijk dan bij speciale reizen.

JENNAH is meer dan alleen een reisbureau. Een deel van onze opbrengsten  wordt gebruikt voor onze projecten. Deze projecten zijn er op gericht om mensen die dat nodig hebben te ondesteunen. Kijk op onze projecten pagina voor meer informatie.

Wil je meer van ons weten? Of wil je gewoon met ons op reis, vul het contact formuluer in en laat ons samen met jou een fantastische reis plannen.

 

JENNAH

Jennifer Rodriguez & Han Coster